OSLAVA 100 LET 🎂 VEČER S BIODANZOU

OSLAVA 100 LET 🎂 VEČER S BIODANZOU

Datum a čas: 19.04.2024 17:00 - 21:30


🎂 Oslava 1️⃣0️⃣0️⃣ let od narození Rolanda Tora – zakladatele Biodanzy 🎂

Chceme Tě pozvat k 🔸 VÝJIMEČNÉMU VEČERU 🔸 s Biodanzou.

Rolando Toro Araneda, autor Biodanzy, by 19. dubna 2024 OSLAVIL 100 let. My toto jubileum CHCEME OSLAVIT 🎊

I když mezi nám Rolando již není, jeho hluboké poselství lásky, pospolitosti je díky Biodanze STÁLE ŽIVÉ. Chceme OSLAVIT nejen Rolanda, ale především jeho poselství a BIODANZU. 

Přidej se k nám a oslav s námi ŽIVOT. Setkej se s přáteli, prožívej, tanči, žij. ❤️

Tento VEČER S BIODANZOU bude bohatý a výjimečný. Zažiješ při něm výživu pro tělo, ducha i mysl. Zároveň můžeš poznat práci výjimečného zahraničního lektora Marcuse Stücka, který mnoho let s Rolandem Torem spolupracoval.

Možná jsi Biodanzu tančil/a před 10 lety, možná nyní studuješ Biodanza školu, možná ji ještě vůbec neznáš. VŠECHNY SRDEČNĚ ZVEME. ❤️ Akce je otevřená VŠEM – bez ohledu na předchozí zkušenosti.

Využij této SKVĚLÉ PŘÍLEŽITOSTI potkat staré i nové známé, prožívat a být posilu s  podobně naladěnými lidmi, kteří milují ŽIVOT a BIODANZU.

Zjisti, kam a jak se Biodanza v Čechách za posledních 10 let posunula a rozvinula.

OSLAV 🎈 společně s námi 100 let od narození Rolanda Tora – GÉNIA SVÉ DOBY, jehož poselství je stále živé.

🏠 KDE: Centrum Loreto, Štorchova 1555/5, 180 00 Praha 8-Libeň. www.centrumloreto.cz Sál „Smysly“ v přízemí. Loreto se nachází v blízkosti tramvajové zastávky Libeňský most (na rozhraní Prahy 7 a 8).

⏰ KDY: Příchod a registrace na místě od 16:30. Samotná akce 17:00 – 21:30 (22:00).

💰 CENA: 550,- Kč (veřejnost), 250,- Kč (studenti 2. cyklu Biodanza školy a absolventi 1. cyklu Biodanza školy ČR), 0,- Kč (lektoři Biodanzy pod supervizí)

🙋🏻‍♀️ KDO: večerem budou provázet:

Marcus Stück (Německo) – Marcus je ředitelem Baltské školy Biodanzy v Rize. Je profesorem psychologie a vědecky pracuje na biocentrických tématech a na účincích Biodanzy. Vydal mnoho knih a vědeckých článků o vědě a Biodanze. Spolu s kolegy a Rolandem Torem byl koordinátorem první vědecké studie o Biodanze v Buenos Aires v roce 1998.

Aneta Končulová a Markéta Hrabalová (ČR), ředitelky Biodanza školy Česká republika. Právě díky Anetě a Markétě se Biodanza tančí a v České republice postupně rozrůstá. Obě mají s Biodanzou mnohaleté zkušenosti a studovaly Biodanzu v zahraničí. Aneta v Anglii a Markéta v Německu. Od roku 2019 společně vedou výcvik Biodanzy pro budoucí lektory, mimo to nabízejí lekce, semináře Biodanzy v České republice i v zahraničí.

🧥 CO SEBOU: Pohodlné oblečení na tance (tančíme naboso), polštářek nebo karimatku na sezení na zemi, něco dobrého na společný stůl 😋 (pozn. stačí drobnost – miska sušeného ovoce, kousek slaného nebo sladkého koláče, ovoce, oříšky atd.)

PROGRAM VEČERA:

🔸 přednáška o Rolandovi & Biodanze –  Marcus Stück, Aneta Končulová a Markéta Hrabalová

🔸 PRODLOUŽENÁ Vivencie Biodanzy – Marcus Stück, Aneta Končulová a Markéta Hrabalová

🔸 společné bytí, rozhovory, relax, “piknik”

💌 PŘIHLÁŠKY: mailem na info@biodanzaskola.cz a uhrazení ceny kurzovného na účet 2501717690/2010, do poznámky uveď “19.4 + Tvé jméno a příjmení”🔸

Akci organizuje je Biodanza škola Česká republika (www.biodanzaskola.cz)

 

Místo konání
Loreto